Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΕ!




ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΕ!


Σας παραθέτουμε την ηλεκτρονική ιδιωτική αλληλογραφία μας και την προσωπική απάντηση μας, σε απειλητικό μήνυμα του αιρετίζοντα Οικουμενιστή, θεολογίσκου της φακής, κυρίου Παναγιώτη Ανδριόπουλου:


Αγαπητέ κ. Ανδριόπουλε Παναγιώτη χαίρε!

Επιτρέψετε μου, σας παρακαλώ πολύ, τουλάχιστον, να χρησιμοποιήσω τίς δικές σας εκφράσεις, για να σας εκφράσω  την ανταπάντησή μου, στο ηλεκτρονικό σας μήνυμα:

1. "Σας απαγορεύω ρητά και κατηγορηματικά να χρησιμοποιείτε" την Ορθόδοξη Θεολογία μας, για τους δικούς σας ιδιοτελείς και σκοτεινούς σκοπούς!

2. "Σας απαγορεύω  ρητά και κατηγορηματικά να χρησιμοποιείτε", το άγιο Οικουμενικό Φανάρι μας, για να προωθείτε και να προπαγανδίζετε,εσείς προσωπικά, την κακόδοξη παναίρεση του σατανικού και πανθρησκειακού Οικουμενισμού σας!

3. "Σας απαγορεύω  ρητά και κατηγορηματικά να χρησιμοποιείτε", το προσωπικό σας ιστολόγιο για να διασύρετε με άκριτο πιθηκισμό, δημοσίως, την αδιαίρετη Οικουμενική Ορθόδοξη Εκκλησία και Θεολογία μας!

4. "Σας απαγορεύω  ρητά και κατηγορηματικά να χρησιμοποιείτε" το Ορθόδοξο φώς του Φαναριού και των Αγίων μας Πατέρων, για τις παπόδουλες και αφώτιστες θεομπαιξίες σας!

5. "Σας απαγορεύω  ρητά και κατηγορηματικά να χρησιμοποιείτε" κατά την δική σας άποψη και την προσωπική σας γνώμη, τα θεολογικά πράγματα της Φίλης Ορθοδοξίας μας, διότι καλλιεργείτε δημοσίως θεωρητικά και πρακτικά, τον Λουθηροκαλβινισμό, πράγμα απαράδεκτο, εάν θέλετε να γίνετε και να είστε..., ένας  Ορθόδοξος θεολογών!

6. "Σας απαγορεύω  ρητά και κατηγορηματικά να χρησιμοποιείτε", τις ανίερες προτεσταντοπληξίες σας, δημοσίως, διότι έχουμε χορτάσει και μπουχτίσει με σάς τους αχάπαρους θολομένουςθεολογο-σοφιστάς!





7. Σας επιτρέπω «ρητά και κατηγορηματικά να χρησιμοποιείτε», το Ιερό Ευαγγέλιο, μεερμηνευτική βάση τους Θεοφόρους αγίους μας Πατέρες, αντί τις κοιλιόπνευστες και δαιμονόπνευστες ερμηνείες σας!

8. Σας επιτρέπω «ρητά και κατηγορηματικά να χρησιμοποιείτε», ανεπιφύλακτα, την μετάνοια,διότι αυτή είναι το κλειδί, για να αποταχθούμε οριστικά, τις πάμπολλες αμαρτίες, αστοχίες, πλάνες και κακοδοξίες μας!

9. Σας επιτρέπω «ρητά και κατηγορηματικά να χρησιμοποιείτε», άνευ δισταγμού, τις εννέα Θεοφόρες Οικουμενικές Συνόδους, δια να απεμπλακείτε κυρίως, από το παπόδουλο και αιρετίζων φρόνημά σας!

10. Σας επιτρέπω «ρητά και κατηγορηματικά να χρησιμοποιείτε», ελεύθερα και αβίαστα (χωρίς να σας αναγκάζουμε βεβαίως!) να καταφεύγετε, σε άπαντες τις νομοθεσίες που σας παρέχει ο νόμος, για να λύνετε τις προσωπικές σας διαφορές!

Το θέμα μας όμως, είναι προσωπικό;

Εμείς κ. Ανδριόπουλε, ως απλοί πιστοί κατά πρώτον και ως συνάδελφοι κατά δεύτερον,  λαμβάνουμε, τις κακόδοξες προπαγανδιστικές ενέργειές σας, ως προσωπικό, το όλο θέμα, και εφαρμόζουμε, το Χρυσοστομικό γραφθέν, "τα δημόσια εξεφραζόμενα, γραφθέντα και λεχθέντα, δημοσίως και να ελέγχονται!"

Εσείς τώρα, μπορείτε να πράξετε ότι αγαπάτε, διότι εμείς, δια λόγους συνειδησιακούς,αδυνατούμεν να σιωπήσουμεν στο να αποκαλύπτουμεν "κινδυνευούσης τής Πίστης" τους διάφορους αιρετικούς και κακόδοξους συναδέλφους μας, είτε κληρικούς είτε λαϊκούς!

Γιατί, άραγε προπαγανδίζετε την Παναίρεση του Οικουμενισμού;

Γιατί, διαστρέφετε την Φίλη Ορθοδοξία μας;

Γιατί, εισάγετε, καινοφανή και κακόδοξα δόγματα και πιστεύματα εις την Ορθόδοξη Δογματική διδασκαλία της Εκκλησίας μας;

Γιατί, αναμεταδίδετε, τις πλάνες και τις αιρέσεις, των ορκισμένων αιρετικών Οικουμενιστών;

Και γιατί μάλιστα, έχετε την παράλογη απαίτηση και το διαβολικό θράσος, να μας φιμώσετε;

Μπορείτε άραγε, να μας εκφράσετε, τι σας ενόχλησε στην αποκαλυπτική έρευνα και μελέτη μας;

Μπορείτε μήπως, να διαλεχθείτε, με ενεργά μέλη της Εκκλησίας μας, οι οποίοι είμεθα σφόδρα αντίθετοι, καί ηχηρά ενάντιοι, στις αιρέσεις του Παπισμού, και Προτεσταντισμού κ.α.;

Μπορείτε άραγε, να διαλεχθείτε σοβαρά, με άλλους ανθρώπους, έμπειρους στα θεολογικά πράγματα, οι οποίοι, μάχονται δικαίως, κατά της Παναιρέσεως του Οικουμενισμού, την οποία εσείς, ως μη οφείλατε, προπαγανδίζετε ασύστολα, ως κοπέλιν του Πάπα;

Τότε, προς τι τα απαγορευτικά;

Είστε υπέρ άνω κριτικής, διότι πίνετε ακριβό καφέ και είστε μουζικάντης;

Υποσχεθείτε μας, ότι θα προβληματίσετε βαθέως την εντεταλμένη, κακόδοξη τακτική σας, να υποστηρίζετε τους αιρετικούς Οικουμενιστές και τις ενέργειες αυτών, αλλάξετε μυαλά καιαποδείξετε μας το εμπράκτως και ίσως τότε να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας, τόσο για τις αιρετίζοντες ενέργειές σας, όσο και για το κακόδοξο ιστολόγιο σας!

Μέχρι να αλλάξετε μυαλά, σας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε, να ασκούμε κριτική σε κάθε δημόσια κακόδοξη ενέργειά σας, η οποία συμπαρασύρει προπαγανδιστικά, τους απλούς στην Πίστη, αδελφούς και αδελφές μας!

Ο δρόμος είναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα, να αποταθείτε ακόμη και στον Αντίχριστο αδελφό και πατέρα σας, Πάπα Ρώμης, ίνα μεσιτεύσει στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ίνα λάβουμε την εσχάτη των ποινών...!

Ο Θεάνθρωπος Χριστός να σας φωτίσει, ίνα πάθετε το Φώς το Αληθινό, διότι ο Οικουμενισμός είναι ένα ψεύτικο, διαβολικό και κτιστό φώς, του δόλιου Βελίαρ, το οποίο σας έχει εξαπατήσει οικτρώς!

ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ!!!

Με τιμή προς το σεβάσμιο πρόσωπό σας


Π. Π. Ν.



Υ.Γ. Άν θελήσετε τα πλήρη στοιχεία μας, για να προχωρήσετε, σε τυχόν νομικά μέτρα εναντίον μας, ψάξετε σε κάποια τελευταία άρθρα μας, τα έχουμε παραθέσει στην δημοσιότητα πρόσφατα, για όποιον ποθεί να μας μηνύσει!



ΠΗΓΗ: http://theanthropinigonimopiisi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: